FOLK i Ryfylke 2014

FOLK i Ryfylke 2014

Nå er den her! FOLK i Ryfylke, årboka til Ryfylkemuseet, for 2014. Årets tema er: Håland. Boklanseringa blir på Håland tirsdag 9. desember kl. 19.00.

Les meir

Jul på Ryfylkemuseet

Jul på Ryfylkemuseet

Kom og lag juletrepynt og pynt juletre under julegateopninga på Sand. Delta på ein av våre nissekveldar, besøk utstillingane og handle i vår butikk med godt utval av julegåver. Her finn du en oppsummering av våre aktivitetar og opningstider.                

Les meir

Nesasjøhuset stengt

Nesajøhuset held stengt torsdag 27. og fredag 28.november grunna personalseminar. Velkommen til laurdagsope 29.november! Bli med å pynt juletreet vårt. Velkommen til julehandel i heile desember! Vi har også ope kvar laurdag kl. 11-15.

Les meir

Sydvest bokfestival og julemesse

Helga 22. til 23. november er det bokfestival på Skakkesenteret i Etne. SYDVEST bokfestival og julemesse er ein festival for Sunnhordland, Haugalandet, Hardanger og Ryfylke. Her kjem det over 25 forfattarar og det er i alt 40 arrangement. Festivalen skal vera ein møteplass for forfattarar, fagfolk og publikum. På søndag presenterer Ryfylk...

Les meir

Folkemusikk- og dansehelg i Suldal

Folkemusikk- og dansehelg i Suldal

14.- 16. nov 2014 blir det igjen kurs i dans, kveding, toradar og hardingfele på Mo laksegard i Suldal. Kursa er for alle generasjonar og nivå med engasjerte, trivelege og dyktige instruktørar! NB: Utsett påmeldingsfrist! Ny dato er 21. okt! Ta med heile familien til folkemusikkhelg!  

Les meir

Kulturpris til Hummermuseets venneforening og Sofus Tønnesen

Kulturpris til Hummermuseets venneforening og Sofus Tønnesen

Under Hummerhelga på Kvitsøy 24. til 26. oktober, var det utdeling av kulturpris frå Kvitsøy kommune. Prisen blir delt ut kvart femte år, og blei sist delt ut i 2009. Kulturprisen skal vera til inspirasjon for fortsatt innsats for kulturlivet på Kvitsøy. I år blei det delt ut to prisar. Den eine gjekk til Hummermuseets venneforening for det frivil...

Les meir

© Ryfylkemuseet 2012. Ryfylkemuseet - 4230 Sand - 52 79 29 50  Nettstaden er levert av Norsk Plan as