Vinterferie

Vinterferie

Ryfylkemuseet inviterer små og store til aktivitetar i vinterferieveka. Kvar dag (måndag-fredag) kl. 12 vil det bli ei lesestund i barneutstillinga; «Kvitebjørnen» på Nesasjøhuset, Sand.  I år kan de komma og høyre den trivelege boka: Snøhumla Mille, skriven av Janne Marit Øye.Dette er eit eventyr om haust og vinter, vennskap og varme. Boka e...

Les meir

Storslått fotogåve

Storslått fotogåve

Ryfylkemuseet har motteke ei storslått fotogåve frå Odd Inge Worsøe. Han er ein kjend fotograf som har hatt tilknyting til Stavanger Turistforening i mange tiår. Han har farta mykje i heiane og har teke tusenvis av naturbilde. Saman med Kjell Helle Olsen har Odd Inge Worsøe vore største bidragsytar av foto til turistforeninga sine årbøker i ei årre...

Les meir

Utvida opningstid på Nesasjøhuset

Utvida opningstid på Nesasjøhuset

I 2015 held Nesasjøhuset på Sand desse opningstidene: Måndag – fredag: kl. 9 -15 Laurdagar: kl. 11-15 Utstillingar: «Mitt Ryfylke» og «Kvitebjørnen» Museumsbutikk Velkommen!  

Les meir

God jul og godt nytt år!

God jul og godt nytt år!

Med årets julekortmotiv vil vi på Ryfylkemuseet ønskje alle ei riktig god jul og eit godt nytt år! Samstundes vil vi informere om at vi utvidar opningstidene på Nesasjøhuset i 2015:          Kvar dag kl. 9-15 Laurdagar: 11-15 PS: Vi har ope: Fredag 02.01 kl. 10-16 og Laurdag 03.01 kl. 11-15 Velkommen!

Les meir

FOLK i Ryfylke 2014

FOLK i Ryfylke 2014

Nå er den her! FOLK i Ryfylke, årboka til Ryfylkemuseet, for 2014. Årets tema er: Håland. Boklanseringa blir på Håland tirsdag 9. desember kl. 19.00.

Les meir

Jul på Ryfylkemuseet

Jul på Ryfylkemuseet

Kom og lag juletrepynt og pynt juletre under julegateopninga på Sand. Delta på ein av våre nissekveldar, besøk utstillingane og handle i vår butikk med godt utval av julegåver. Her finn du en oppsummering av våre aktivitetar og opningstider.                

Les meir

© Ryfylkemuseet 2012. Ryfylkemuseet - 4230 Sand - 52 79 29 50  Nettstaden er levert av Norsk Plan as